Özgürlüğe Giden Yol

Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi’nin duyurusu okul idaresi tarafından yapılarak okul koordinatörü belirlendi, kurul oluşturuldu ve kütüphane faaliyetlerine başlangıç verildi.

Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi; okulumuzda hayata geçirildi. Proje kapsamında okulumuzda ilk etkinliğimiz yapıldı. Şehit Hüseyin Koroç Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri “Özgürlüğe Giden Yol” sloganıyla kitap okumanın anlam ve önemini anlatan pano hazırladı.Ayrıca okulda yürütülmekte olan Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi kapsamında Radyo Tiyatrosu dinletildi. Etkinlik kütüphanede akıllı tahta bulunmaması sebebiyle sınıflarda gerçekleştirildi. Daha sonra Psikolojik Danışman ve Rehberlik öğretmenlerimiz tarafından "Kitap Okumanın Önemi ve Kişisel Gelişim "konulu seminer verildi.

12.06.2023 133

12-06-2023